Hannibal Trivia

Every Hannibal trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hannibal questions and answers

  1. What is the name of Hannibal's psychiatrist?

    Answer: Bedelia Du Maurier

    From Dark Ethics of a Serial Killer

  2. What dish does Hannibal serve at his dinner parties?

    Answer: Human flesh

    From Psychological Tension and Culinary Arts

  3. What is the name of Will Graham's dog?

    Answer: Winston

    From Iconic Psychological Thrillers

  4. Which character is a tabloid journalist?

    Answer: Freddie Lounds

    From Dark Ethics of a Serial Killer

  5. What is Will Graham's profession?

    Answer: FBI profiler

    From Dark Ethics of a Serial Killer

  6. What is the main theme of Hannibal's culinary art?

    Answer: Cannibalism

    From Psychological Tension and Culinary Arts

  7. What is Hannibal's secret hobby?

    Answer: Cooking

    From Iconic Psychological Thrillers

  8. What is Hannibal's profession?

    Answer: Psychiatrist

    From Psychological Tension and Culinary Arts

All Hannibal quizzes