Dungeons & Dragons Trivia

Every Dungeons & Dragons trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dungeons & Dragons questions and answers

  1. Who is the leader of the thieves' guild in Neverwinter Nights?

    Answer: Arbeth

    From The Sword Coast

  2. Which character in Vox Machina is known for their tinkering skills?

    Answer: Percy de Rolo

    From Vox Machina Characters

  3. Who is the main antagonist in Neverwinter Nights?

    Answer: Morag

    From The Sword Coast

  4. What is the name of the gnome bard in Vox Machina?

    Answer: Scanlan Shorthalt

    From Vox Machina Characters

  5. Which character in Vox Machina has a pet bear named Trinket?

    Answer: Vex'ahlia

    From Vox Machina Characters

  6. Who is the half-elf druid in Vox Machina?

    Answer: Keyleth

    From Vox Machina Characters

  7. Which character is a berserker dwarf?

    Answer: Korgan

    From Isometric Tactical Combat

  8. Which class can dual-wield weapons in BGII?

    Answer: Ranger

    From Isometric Tactical Combat

All Dungeons & Dragons quizzes