Cold Case Trivia

Every Cold Case trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cold Case questions and answers

  1. Who shot Lilly Rush in the series?

    Answer: George Marks

    From Detective Lilly Rush

  2. In which city is Cold Case set?

    Answer: Philadelphia

    From Memorable Cold Cases

  3. In which city is Cold Case set?

    Answer: Philadelphia

    From Detective Lily Rush

  4. In which season does Lilly Rush get shot?

    Answer: Season 3

    From Detective Lilly Rush

  5. In Cold Case, which character has a gambling problem?

    Answer: Nick Vera

    From Memorable Cold Cases

  6. Which actor played the lead role, Lilly Rush, in Cold Case?

    Answer: Kathryn Morris

    From Memorable Cold Cases

  7. Who is Lily's love interest in the series?

    Answer: Joseph Shaw

    From Detective Lily Rush

  8. What was Lily Rush's rank at the start of Cold Case?

    Answer: Homicide detective

    From Detective Lily Rush

All Cold Case quizzes