The Office Trivia

Every The Office trivia quiz on PopQ: 31 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Office questions and answers

  1. Which branch did Pam Beesly fail art school in?

    Answer: New York

    From Dunder Mifflin Branches

  2. Who sarcastically asks about the value of Stanley Nickels?

    Answer: Stanley Hudson

    From Schrute Bucks

  3. What does Dwight do when he thinks the office is being downsized?

    Answer: Forms an alliance with Jim

    From Dwight Schrute

  4. What is the name of the Dunder Mifflin's annual Halloween party?

    Answer: The Office Halloween Party

    From Dunder Mifflin's Office Culture

  5. What is Dwight's job title in Season 1?

    Answer: Assistant to the Regional Manager

    From Dwight Schrute

  6. What is the name of the Dunder Mifflin employee who is a former convict?

    Answer: Martin Nash

    From Dunder Mifflin Company

  7. What is the name of the fictional paper brand produced by Dunder Mifflin?

    Answer: Limitless Paper in a Paperless World

    From Dunder Mifflin's Office Culture

  8. Who is the head of the accounting department at the Scranton Branch?

    Answer: Angela Martin

    From The Scranton Branch

All The Office quizzes