The Big Bang Theory Trivia

Every The Big Bang Theory trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Big Bang Theory questions and answers

  1. On The Big Bang Theory, Wil Wheaton first appears as a rival to which main character?

    Answer: Sheldon Cooper

    From Wil Wheaton (self)

  2. Which actor played Leslie Winkle?

    Answer: Sara Gilbert

    From Leslie Winkle

  3. What is Amy's field of study?

    Answer: Neurobiology

    From Scientific Shenanigans

  4. Before working in pharmaceuticals, Bernadette was studying for what degree?

    Answer: PhD

    From Bernadette Rostenkowski

  5. Amy first appears as a potential match for which character?

    Answer: Sheldon Cooper

    From Amy Farrah Fowler

  6. Which friend often works with Raj on projects and experiments?

    Answer: Howard Wolowitz

    From Raj Koothrappali

  7. Howard goes to space as part of which program?

    Answer: The International Space Station

    From Howard Wolowitz

  8. Which actor plays Stuart on The Big Bang Theory?

    Answer: Kevin Sussman

    From Stuart Bloom

All The Big Bang Theory quizzes