Criminal Minds Trivia

Every Criminal Minds trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Criminal Minds questions and answers

  1. What is the name of David Rossi's first wife in Criminal Minds?

    Answer: Carolyn Baker

    From The BAU Team

  2. Who is the BAU's media liaison?

    Answer: Jennifer Jareau

    From Mystery-Solving Teams

  3. Which character in Criminal Minds is a former prosecutor?

    Answer: Emily Prentiss

    From The BAU Team

  4. Which character leaves the BAU in Season 11?

    Answer: Derek Morgan

    From Mystery-Solving Teams

  5. Who is the BAU Unit Chief in Season 1?

    Answer: Jason Gideon

    From Mystery-Solving Teams

  6. In which season does Dr. Spencer Reid get kidnapped?

    Answer: Season 2

    From Dr. Spencer Reid

  7. Who was the unit chief of the BAU before Aaron Hotchner?

    Answer: Jason Gideon

    From Behavioral Analysis Unit

  8. In Criminal Minds, who was the BAU team member that was framed by the Replicator?

    Answer: Alex Blake

    From The BAU Team

All Criminal Minds quizzes