Curb Your Enthusiasm Trivia

Every Curb Your Enthusiasm trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Curb Your Enthusiasm questions and answers

  1. What is the name of Larry's production company in the show?

    Answer: Al-Abbas Originals

    From Larry David's Faux Pas

  2. What is the name of Larry's fictional restaurant in the show?

    Answer: Latte Larry's

    From Larry David's Antics

  3. What is the name of Larry's dog in the show?

    Answer: Oscar

    From Larry David's Social Faux Pas

  4. Which famous comedian plays himself as Larry's friend?

    Answer: Richard Lewis

    From Larry David's Antics

  5. Who plays Leon Black, Larry's house guest, in the show?

    Answer: J.B. Smoove

    From Larry David's Social Faux Pas

  6. Which famous comedian plays himself as Larry's friend in the show?

    Answer: Richard Lewis

    From Larry David's Social Faux Pas

  7. In which city is Curb Your Enthusiasm primarily set?

    Answer: Los Angeles

    From Larry David's Awkward Situations

  8. In which season does Larry donate a wing to the National Resources Defense Council?

    Answer: Season 6

    From Larry David's Awkward Situations

All Curb Your Enthusiasm quizzes