Beauty and the Beast Trivia

Every Beauty and the Beast trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beauty and the Beast questions and answers

  1. What is the name of Catherine's partner in the TV series Beauty and the Beast?

    Answer: Tess Vargas

    From Urban Fairy Tale

  2. In the 1991 film, who does Mrs. Potts sing a duet with during the song Something There?

    Answer: Chip

    From Mrs. Potts

  3. In Beauty and the Beast, Lumiere and Cogsworth often argue over what?

    Answer: Who is in charge

    From Lumiere

  4. Who voiced Lumiere in the 1991 Disney film Beauty and the Beast?

    Answer: Jerry Orbach

    From Lumiere

  5. What is the last petal of the enchanted rose supposed to signify in the 1991 Disney film Beauty and the Beast?

    Answer: The Beast's 21st birthday

    From Beast

  6. What does Belle trade for her father's freedom in Beauty and the Beast?

    Answer: Her own freedom

    From Belle

  7. What song does Lumière sing to welcome Belle?

    Answer: Be Our Guest

    From Charming Musical Beasts

  8. In the TV series Beauty and the Beast, who is the actor that plays Vincent Keller?

    Answer: Jay Ryan

    From Urban Fairy Tale

All Beauty and the Beast quizzes