Tom Clancy Universe Trivia

Every Tom Clancy Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Clancy Universe questions and answers

  1. What is the profession of Cathy Mueller, Jack Ryan's love interest?

    Answer: Infectious Disease Doctor

    From CIA Operatives

  2. In Season 2, Jack Ryan investigates a potential illegal arms deal in which country?

    Answer: Venezuela

    From Jack Ryan's Intelligence Work

  3. Who is the technical operations manager in the Splinter Cell series?

    Answer: Anna Grimsdottir

    From Tom Clancy Characters

  4. Who is the protagonist of the Splinter Cell series?

    Answer: Sam Fisher

    From Tom Clancy Characters

  5. What is the alias used by Suleiman's brother, Ali, in the series?

    Answer: Nemo

    From CIA Operatives

  6. What is the name of Jack Ryan's boss in the series?

    Answer: James Greer

    From CIA Operatives

  7. Which country's election does Jack Ryan investigate in Season 1?

    Answer: Russia

    From Jack Ryan's Intelligence Work

  8. Who is the antagonist in Splinter Cell: Conviction?

    Answer: Tom Reed

    From Tom Clancy Characters

All Tom Clancy Universe quizzes