Twin Peaks Trivia

Every Twin Peaks trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Twin Peaks questions and answers

  1. What is the name of the place that serves as the antithesis to the Black Lodge?

    Answer: The White Lodge

    From The Black Lodge

  2. What does the One-Armed Man say in Agent Cooper's dream?

    Answer: Through the darkness of future past.

    From Agent Cooper's Dreams

  3. How many steps does Cooper descend before entering the Black Lodge proper?

    Answer: Seven

    From Twin Peaks: The Black Lodge

  4. What is the name of the secret society in Twin Peaks?

    Answer: The Bookhouse Boys

    From Mysterious Locations

  5. What is the name of the fictional town where Twin Peaks is set?

    Answer: Twin Peaks, Washington

    From Mysterious Locations

  6. Who is the FBI agent investigating Laura Palmer's murder?

    Answer: Dale Cooper

    From Laura Palmer

  7. What is the Log Lady's last line in the series?

    Answer: Hawk, my log is turning gold.

    From The Log Lady

  8. What does the Log Lady's log supposedly do?

    Answer: Communicates messages

    From The Log Lady

All Twin Peaks quizzes