The Tudors Trivia

Every The Tudors trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Tudors questions and answers

  1. Who played Anne Boleyn in the TV series The Tudors?

    Answer: Natalie Dormer

    From King Henry VIII's Wives

  2. Who was the Duke of Suffolk in The Tudors?

    Answer: Charles Brandon

    From English Monarchy Power Struggles

  3. Which network originally aired The Tudors?

    Answer: Showtime

    From King Henry VIII

  4. What is the name of the composer who created the original score for The Tudors?

    Answer: Trevor Morris

    From King Henry VIII

  5. Who portrays Anne Boleyn in The Tudors?

    Answer: Natalie Dormer

    From Tudor Era Drama

  6. Which queen is portrayed by Joss Stone?

    Answer: Anne of Cleves

    From Rebellious Queens

  7. Which of Henry VIII's wives was accused of adultery and treason in 'The Tudors'?

    Answer: Anne Boleyn

    From Henry VIII's Marriages

  8. Who plays Anne Boleyn in The Tudors?

    Answer: Natalie Dormer

    From Rebellious Queens

All The Tudors quizzes