The Wire Trivia

Every The Wire trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Wire questions and answers

  1. In which season of The Wire does Omar Little die?

    Answer: Season 5

    From Omar Little

  2. What is the name of the detective who respects Omar's code?

    Answer: Jimmy McNulty

    From Omar Little's Code

  3. Who is McNulty's partner in the Homicide unit?

    Answer: Detective Bunk Moreland

    From Detective Jimmy McNulty

  4. What is the name of the bar where police often meet informants?

    Answer: Kavanagh's

    From Legendary Undercover Operations

  5. Who played the character Omar Little in The Wire?

    Answer: Michael K. Williams

    From Omar Little's Code

  6. Which character uses the alias Jimmy while undercover?

    Answer: McNulty

    From Historic Undercover Operations

  7. Who goes undercover as a hitman named Little Kevin?

    Answer: Herc

    From Memorable Undercover Operations

  8. Who infiltrates the Barksdale Organization as Orlando?

    Answer: Greggs

    From Historic Undercover Operations

All The Wire quizzes