The Haunting of Hill House Trivia

Every The Haunting of Hill House trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Haunting of Hill House questions and answers

  1. Which sibling is haunted by the Bent-Neck Lady?

    Answer: Nell

    From Iconic Haunted Locations

  2. Which Crain sibling is a mortician?

    Answer: Shirley

    From Epic Horror Showdowns

  3. What is the name of the Crain's father in The Haunting of Hill House?

    Answer: Hugh

    From Hill House

  4. Which character in The Haunting of Hill House is a child psychologist?

    Answer: Theo

    From Hill House

  5. Who does Lana Winters confront in Asylum?

    Answer: Dr. Thredson

    From Epic Horror Showdowns

  6. What is the name of the caretaker's daughter?

    Answer: Abigail

    From Haunted House Spectacles

  7. Which Crain sibling is a mortician?

    Answer: Shirley

    From Haunted House Spectacles

  8. What is the significance of the clock repairman?

    Answer: He was a ghost

    From Mysterious Haunted Locations

All The Haunting of Hill House quizzes