The West Wing Trivia

Every The West Wing trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The West Wing questions and answers

  1. What is the name of the character who becomes President after Bartlet in The West Wing?

    Answer: Matt Santos

    From The Bartlet Administration

  2. Who was the creator of The West Wing?

    Answer: Aaron Sorkin

    From The Bartlet Administration

  3. Who is President Bartlet's Deputy Communications Director?

    Answer: Sam Seaborn

    From Bartlet's Presidency

  4. What is the name of the fictional political party of President Bartlet in The West Wing (1999)?

    Answer: Democratic Party

    From The Oval Office

  5. Who is the Vice President during Bartlet's first term in The West Wing?

    Answer: John Hoynes

    From Presidential Decision-Making

  6. Which actor played President Josiah Bartlet in The West Wing?

    Answer: Martin Sheen

    From Presidential Decision-Making

  7. In The West Wing, who is the personal aide to the President?

    Answer: Charlie Young

    From The Oval Office

  8. What is the name of the First Lady?

    Answer: Abbey Bartlet

    From Political Strategy and Drama

All The West Wing quizzes