Young Sheldon Trivia

Every Young Sheldon trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Young Sheldon questions and answers

  1. What is Sheldon's favorite comic book store?

    Answer: King's Comics

    From Comedic Family Dynamics

  2. Which sibling is more socially adept?

    Answer: Missy

    From Sibling Academic Rivalry

  3. Who is Alex P. Keaton's youngest sibling in Family Ties?

    Answer: Andy

    From Family Ties and Quirks

  4. What is Sheldon's brother's name?

    Answer: Georgie

    From Young Genius Antics

  5. What is Sheldon's favorite subject?

    Answer: Physics

    From Young Genius Antics

  6. What is Meemaw's real name?

    Answer: Connie

    From Comedic Family Dynamics

  7. Which actor plays Alex P. Keaton in Family Ties?

    Answer: Michael J. Fox

    From Family Ties and Quirks

  8. Who is the oldest Cooper sibling?

    Answer: Georgie

    From Sibling Academic Rivalry

All Young Sheldon quizzes