WWE Trivia

Every WWE trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample WWE questions and answers

  1. Who did Bret Hart face in a steel cage match on WWE Raw in 1993?

    Answer: Bam Bam Bigelow

    From Pivotal Wrestling Rivalries

  2. Who was the first woman to participate in the Royal Rumble match?

    Answer: Chyna

    From Iconic Wrestlers

  3. Which faction did The Rock lead in 1998?

    Answer: The Nation of Domination

    From Secretive Wrestling Alliances

  4. Which actor from the movie Guardians of the Galaxy has competed in WrestleMania?

    Answer: Dave Bautista

    From Event: WrestleMania

  5. In the 2002 film Spider-Man, which wrestler played the character Bonesaw McGraw?

    Answer: Randy Savage

    From Professional Wrestling Cameos

  6. Which wrestler was the first to portray The Patriot?

    Answer: Del Wilkes

    From Mysterious Wrestler Personas

  7. Which wrestler faced The Undertaker at WrestleMania 13 during the streak?

    Answer: Sycho Sid

    From The Undertaker's Wrestlemania Streak

  8. Who did John Cena face in his debut match on Raw in 2002?

    Answer: Kurt Angle

    From Iconic Matches

All WWE quizzes