Orphan Black Trivia

Every Orphan Black trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Orphan Black questions and answers

  1. Who is the original of the Leda clones?

    Answer: Kendall Malone

    From Clone Conspiracy

  2. Which clone is a trained assassin and religious fanatic?

    Answer: Helena

    From Clone Conspiracy

  3. What is the name of the religious cult in Orphan Black?

    Answer: Proletheans

    From Clone Club

  4. Who created the TV series Orphan Black?

    Answer: Graeme Manson and John Fawcett

    From Clone Club

  5. What is the name of Sarah's foster brother in Orphan Black?

    Answer: Felix Dawkins

    From The Clone Club

  6. Who is the foster mother of Sarah and Felix?

    Answer: Mrs. S

    From Clone Conspiracy

  7. Who created the clone sisters in Orphan Black?

    Answer: Neolutionists

    From Clone Conspiracy

  8. What is the name of Sarah's biological daughter in Orphan Black?

    Answer: Kira

    From Clone Club

All Orphan Black quizzes