The Masked Singer Trivia

Every The Masked Singer trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Masked Singer questions and answers

  1. Which celebrity was unmasked as the Fox in Season 2?

    Answer: Wayne Brady

    From Unmasking Moments

  2. Which celebrity was revealed as the Bee in Season 1?

    Answer: Gladys Knight

    From Unmasking Moments

  3. Which costume from The Masked Singer Season 3 had a functioning tail?

    Answer: The Kangaroo

    From Iconic Costumes

  4. Who was the Lion in Season 1?

    Answer: Rumer Willis

    From Unmasking Celebrity Identities

  5. Which celebrity was revealed as the Monster in Season 1?

    Answer: T-Pain

    From Masked Performers

  6. Who was revealed to be the Mushroom in Season 4?

    Answer: Aloe Blacc

    From Unmasking Moments

  7. Which celebrity was unmasked as the Monster in Season 1?

    Answer: T-Pain

    From Unmasking Moments

  8. Who was unmasked as the Night Angel in Season 3?

    Answer: Kandi Burruss

    From Unmasking Moments

All The Masked Singer quizzes