The Goldbergs Trivia

Every The Goldbergs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Goldbergs questions and answers

  1. Who is the principal of William Penn Academy?

    Answer: Principal Ball

    From Quirky Family Antics

  2. Who is the overprotective matriarch of the Goldberg family?

    Answer: Beverly

    From Quirky Family Antics

  3. What is the name of Adam's best friend?

    Answer: Dave Kim

    From Heartwarming Family Moments

  4. Which 80s toy does Adam receive as a gift in the episode The Other Smother?

    Answer: Rubik's Cube

    From The Goldbergs' 80s References

  5. Which character often says I have failed as a mother?

    Answer: Beverly

    From Quirky Family Antics

  6. Which character is known for his love of wrestling?

    Answer: Barry

    From Heartwarming Family Moments

  7. What is the name of the Goldberg family's grandfather?

    Answer: Pops

    From Heartwarming Family Moments

  8. In the episode The Ring, what 80s movie does Beverly reference to Murray?

    Answer: The Princess Bride

    From The Goldbergs' 80s References

All The Goldbergs quizzes