Jack Ryan Trivia

Every Jack Ryan trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jack Ryan questions and answers

  1. In the series, what is the name of Jack Ryan's love interest?

    Answer: Dr. Cathy Mueller

    From Espionage Skills

  2. What is the main threat Jack Ryan faces in Season 1?

    Answer: Terrorism

    From Military Espionage Techniques

  3. What alias does Suleiman use?

    Answer: Samir

    From High-Stakes Heist Strategies

  4. What is the name of the Venezuelan president in Season 2?

    Answer: Nicolás Reyes

    From Covert Espionage Tactics

  5. Who is Jack Ryan's boss in Season 1?

    Answer: James Greer

    From Covert Espionage Tactics

  6. Which country's nuclear program is the focus of the first season?

    Answer: Yemen

    From Espionage Skills

  7. What is the primary setting for Season 1?

    Answer: Middle East

    From Military Espionage Techniques

  8. What is the main target in the Venezuelan heist?

    Answer: Gold

    From High-Stakes Heist Strategies

All Jack Ryan quizzes