The Odd Couple Trivia

Every The Odd Couple trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Odd Couple questions and answers

  1. What is Felix's favorite type of music in The Odd Couple (2015)?

    Answer: Classical

    From Felix Unger's Quirks

  2. What is the name of the poker club in The Odd Couple?

    Answer: The Pigeon Sisters

    From Famous TV Odd Couples

  3. What is the name of Oscar's secretary in The Odd Couple?

    Answer: Myrna

    From Roommate Dynamics

  4. What is Felix's favorite holiday in The Odd Couple (2015)?

    Answer: Thanksgiving

    From Felix Unger's Quirks

  5. What is Felix's favorite hobby in The Odd Couple (2015)?

    Answer: Cooking

    From Felix Unger's Quirks

  6. In The Odd Couple, what is the name of the cop who is a regular at the poker games?

    Answer: Murray Greshler

    From Famous TV Odd Couples

  7. In The Odd Couple, what is Felix's distinctive trait?

    Answer: Obsessive cleanliness

    From Famous TV Odd Couples

  8. What is the name of Felix's ex-wife in The Odd Couple?

    Answer: Gloria

    From Roommate Dynamics

All The Odd Couple quizzes