Knives Out Trivia

Every Knives Out trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Knives Out questions and answers

  1. What is the relationship between Harlan Thrombey and Ransom Drysdale in Knives Out?

    Answer: Grandfather-Grandson

    From Detective Benoit Blanc

  2. What is Marta Cabrera's role in the Thrombey household?

    Answer: Nurse

    From Detective Duo Dynamics

  3. In Knives Out, what is the unique method Detective Benoit Blanc uses to solve the case?

    Answer: Observing the truth in lies

    From Detective Benoit Blanc

  4. What is the name of the ancestral home of the Thrombey family in Knives Out?

    Answer: Thrombey Estate

    From Twists and Turns

  5. Who hired Benoit Blanc to investigate the murder in Knives Out?

    Answer: Unknown

    From Detective Benoit Blanc

  6. Which actor played the character Harlan Thrombey in Knives Out?

    Answer: Christopher Plummer

    From Twists and Turns

  7. What is the name of the wealthy patriarch whose death sparks the events of Knives Out?

    Answer: Harlan Thrombey

    From Detective Benoit Blanc

  8. What trope does the character Greatnana Wanetta represent in Knives Out?

    Answer: The wise old woman

    From Murder Mystery Tropes

All Knives Out quizzes