Mad Max Trivia

Every Mad Max trivia quiz on PopQ: 41 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mad Max questions and answers

  1. What is the name of the group of women Furiosa seeks?

    Answer: The Vuvalini

    From Post-Apocalyptic Survival Tactics

  2. In Mad Max: Fury Road, what does Cheedo the Fragile use to signal the War Boys?

    Answer: A flare

    From Cheedo the Fragile

  3. What is the nationality of Kjell Nilsson, the actor who played Humungus?

    Answer: Swedish

    From Humungus

  4. What does The Splendid Angharad use as a shield to protect herself from bullets in Mad Max: Fury Road?

    Answer: Her pregnant belly

    From The Splendid Angharad

  5. Who played the character Humungus in Mad Max 2: The Road Warrior?

    Answer: Kjell Nilsson

    From Humungus

  6. Who played The Splendid Angharad in Mad Max: Fury Road?

    Answer: Rosie Huntington-Whiteley

    From The Splendid Angharad

  7. What is the name of the massive truck Max drives in Mad Max 2: The Road Warrior?

    Answer: The War Rig

    From Post-Apocalyptic Vehicles

  8. What is the name of the antagonist Max faces in Mad Max 2: The Road Warrior?

    Answer: Lord Humungus

    From Max Rockatansky

All Mad Max quizzes