The Office (US) Trivia

Every The Office (US) trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Office (US) questions and answers

  1. Which actor's autographed photo does Michael keep on his desk after season 3?

    Answer: Bette Midler

    From Michael Scott

  2. What is the name of Michael's fictional action hero alter-ego he creates?

    Answer: Agent Michael Scarn

    From Michael Scott

  3. Which actor portrays this character in the U.S. series?

    Answer: John Krasinski

    From Jim Halpert

  4. What does Stanley do when he suffers a health crisis at the office?

    Answer: He has a heart attack

    From Stanley Hudson

  5. Which branch does he transfer to during the third season?

    Answer: Stamford

    From Jim Halpert

  6. What alias does Creed use when he goes on the run near the series end?

    Answer: William Charles Schneider

    From Creed Bratton

  7. What is Creed Bratton's most repeated claim about his past profession?

    Answer: He was in a band

    From Creed Bratton

  8. Kevin is known for bringing which food item to the office every year?

    Answer: His famous chili

    From Kevin Malone

All The Office (US) quizzes