The Umbrella Academy Trivia

Every The Umbrella Academy trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Umbrella Academy questions and answers

  1. Which sibling can communicate with the dead?

    Answer: Klaus

    From The Hargreeves Siblings

  2. Which Hargreeves sibling can commune with the dead in The Umbrella Academy?

    Answer: Klaus Hargreeves

    From The Hargreeves Siblings

  3. In Six Feet Under, who does Claire end up with in the series finale?

    Answer: Ted Fairwell

    From The Dysfunctional Family Dynamics

  4. What is the consequence of Five's time travel mistake?

    Answer: Apocalypse

    From The Umbrella Academy's Time Travel Dilemmas

  5. Who created the TV series Six Feet Under?

    Answer: Alan Ball

    From The Dysfunctional Family Dynamics

  6. What is the name of the organization that Number Five worked for in The Umbrella Academy?

    Answer: The Commission

    From Hargreeves Siblings

  7. What is the name of the violin piece Vanya writes in season 1?

    Answer: The Apocalypse Suite

    From The Dysfunctional Family Dynamics

  8. Which character is known for causing time paradoxes?

    Answer: Number Five

    From The Umbrella Academy's Time Travel Dilemmas

All The Umbrella Academy quizzes