Deadliest Catch Trivia

Every Deadliest Catch trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deadliest Catch questions and answers

  1. What is the name of the safety meeting held before each crab season?

    Answer: Blessing of the Fleet

    From Life on the Bering Sea

  2. In which year did Sig Hansen become the captain of the Northwestern?

    Answer: 1990

    From Sig Hansen

  3. What is the name of the vessel captained by Wild Bill Wichrowski?

    Answer: Summer Bay

    From Crab Fishing Vessels

  4. Which vessel was captained by Andy Hillstrand?

    Answer: Time Bandit

    From Crab Fishing Vessels

  5. What is the name of the vessel captained by Sig Hansen?

    Answer: Northwestern

    From Crab Fishing Vessels

  6. Which captain left the show after season 13 due to a legal dispute?

    Answer: Johnathan Hillstrand

    From Life on the Bering Sea

  7. Which crab species is primarily targeted in the fall season?

    Answer: Red King Crab

    From Life on the Bering Sea

  8. What is the name of Sig Hansen's brother who also works on the Northwestern?

    Answer: Edgar Hansen

    From Sig Hansen

All Deadliest Catch quizzes