Street Fighter Trivia

Every Street Fighter trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Street Fighter questions and answers

  1. Which character is a yoga master with stretchy limbs?

    Answer: Dhalsim

    From Street Fighter Showdowns

  2. Who is Ryu's master in the Street Fighter series?

    Answer: Gouken

    From Ryu

  3. Which character from the Street Fighter video game series does not appear in the 1994 film?

    Answer: Fei Long

    From Bison Troopers

  4. What is the color of Ryu's Hadouken in Street Fighter II?

    Answer: Blue

    From Hadouken Special Move

  5. Who created the Hadouken special move in Street Fighter?

    Answer: Akira Nishitani

    From Hadouken Special Move

  6. What is the name of the upgraded version of Hadouken in Street Fighter II?

    Answer: Shinku Hadouken

    From Hadouken

  7. In Street Fighter, who taught Ryu and Ken the Hadouken?

    Answer: Gouken

    From Hadouken Special Move

  8. Which character in Street Fighter II cannot perform the Hadouken?

    Answer: Zangief

    From Hadouken Special Move

All Street Fighter quizzes