Black Mirror Trivia

Every Black Mirror trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Black Mirror questions and answers

  1. In White Bear, what is Victoria's punishment?

    Answer: Repeated memory wipe

    From Unexpected Psychological Twists

  2. In 12 Monkeys, what does James Cole see repeatedly in his dreams?

    Answer: An airport shooting

    From Time Travel Paradoxes

  3. What is the name of the social rating system in the Black Mirror episode Nosedive?

    Answer: Reputelligent

    From Dystopian Technology

  4. What is the name of the virus in 12 Monkeys?

    Answer: The Army of the Twelve Monkeys

    From Time Travel Paradoxes

  5. What is the name of the dating system in the Black Mirror episode Hang the DJ?

    Answer: Coach

    From Anthology Storytelling

  6. Which episode explores the consequences of a social media hashtag?

    Answer: Hated in the Nation

    From Dystopian Society

  7. Who played the main character in the Black Mirror episode 'San Junipero'?

    Answer: Mackenzie Davis

    From Psychological Thrillers

  8. In Black Museum, what device allows one to feel another's physical sensations?

    Answer: The Sympathetic Diagnoser

    From Dystopian Technology

All Black Mirror quizzes