Anthony Bourdain Trivia

Every Anthony Bourdain trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anthony Bourdain questions and answers

  1. What iconic dish did Bourdain eat in the Los Angeles episode?

    Answer: Korean BBQ

    From Iconic Dishes

  2. In which city did Bourdain explore the punk rock scene in Parts Unknown?

    Answer: London

    From Travel Destinations

  3. Which city did Bourdain visit in the final episode of Parts Unknown?

    Answer: Bhutan

    From Travel Destinations

  4. Bourdain said, 'I don’t have to agree with you to like you or respect you.' Where was he?

    Answer: Iran

    From Iconic Quotes

  5. In the Jamaica episode, what iconic dish did Bourdain have?

    Answer: Jerk Chicken

    From Iconic Dishes

  6. What is the name of the iconic dish Bourdain ate in Sicily?

    Answer: Sea Urchin Pasta

    From Iconic Dishes

  7. In the Parts Unknown episode Congo, what book inspired Bourdain's journey?

    Answer: Heart of Darkness by Joseph Conrad

    From Travel Destinations

  8. What was Bourdain referring to when he said, 'It's a very pure expression of love?'

    Answer: Cooking

    From Iconic Quotes

All Anthony Bourdain quizzes