Stephen King Universe Trivia

Every Stephen King Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stephen King Universe questions and answers

  1. In Castle Rock, who is the character that has a psychic ability known as 'The Shine'?

    Answer: Molly Strand

    From The Shawshank State Penitentiary

  2. In the Stephen King Universe, what is the name of the prison in The Shawshank Redemption?

    Answer: Shawshank State Penitentiary

    From The Shawshank State Penitentiary

  3. What is the real form of Pennywise according to the book?

    Answer: A giant spider

    From Pennywise the Dancing Clown

  4. In The Green Mile, what creature does John Coffey heal?

    Answer: Mr. Jingles the mouse

    From Prison Supernatural Phenomena

  5. In the Stephen King Universe, what is the profession of Alan Pangborn, a character in Castle Rock?

    Answer: Sheriff

    From The Shawshank State Penitentiary

  6. Who played the character Henry Deaver in Castle Rock (2018)?

    Answer: André Holland

    From The Shawshank State Penitentiary

  7. Which King novel references Pennywise indirectly through a character's fear of clowns?

    Answer: Insomnia

    From Pennywise the Dancing Clown

  8. What is the last request of John Coffey in The Green Mile?

    Answer: To watch a movie

    From Prison Supernatural Phenomena

All Stephen King Universe quizzes