MINDHUNTER Trivia

Every MINDHUNTER trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MINDHUNTER questions and answers

  1. Which real-life FBI agent is the character of Bill Tench based on?

    Answer: Robert Ressler

    From Infamous True Crime Cases

  2. Who wrote the book that Mindhunter is based on?

    Answer: John E. Douglas and Mark Olshaker

    From Historical Crimes

  3. In which US state is the majority of Mindhunter's first season set?

    Answer: Virginia

    From Serial Killer Profiling

  4. Which actor from The Silence of the Lambs also appeared in David Fincher's film Zodiac, similar to Mindhunter's theme?

    Answer: Charles Napier

    From The Silence of the Lambs Connections

  5. Who is the director of the FBI in Mindhunter?

    Answer: Robert Shepard

    From Historic Crime Profiling Moments

  6. What is the name of the FBI unit featured in both The Silence of the Lambs and Mindhunter?

    Answer: Behavioral Science Unit

    From The Silence of the Lambs Connections

  7. Who plays the role of Holden Ford in Mindhunter?

    Answer: Jonathan Groff

    From Serial Killers

  8. Who is the head of the Behavioral Science Unit in Mindhunter?

    Answer: Robert Shepard

    From FBI Behavioral Science Unit

All MINDHUNTER quizzes