Arrested Development Trivia

Every Arrested Development trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Play the Arrested Development quiz

Sample Arrested Development questions and answers

  1. What is the name of George Michael's band?

    Answer: Dr. Fünke's 100% Natural Good-Time Family Band Solution

    From Dysfunctional Family Moments

  2. Who often says I've made a huge mistake?

    Answer: Gob Bluth

    From Dysfunctional Family Moments

  3. What branch of the military is Buster often associated with wanting to join?

    Answer: Army

    From Buster Bluth

  4. Who is Michael's deceased wife and George Michael's mother?

    Answer: Tracey Bluth

    From Michael Bluth's Attempts to Save the Family

  5. What is the name of the Bluth family's frozen banana stand?

    Answer: Bluth's Original Frozen Banana

    From Dysfunctional Family Moments

  6. In the original Fox run, who serves as the show's narrator?

    Answer: Ron Howard

    From Buster Bluth

  7. What is the name of the model home's location in Arrested Development?

    Answer: Orange County

    From Michael Bluth's Attempts to Save the Family

  8. Who serves as the show's narrator throughout Arrested Development?

    Answer: Ron Howard

    From George Oscar "Gob" Bluth

All Arrested Development quizzes