The Fresh Prince of Bel-Air Trivia

Every The Fresh Prince of Bel-Air trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Fresh Prince of Bel-Air questions and answers

  1. Who does Uncle Phil hire as a butler for the Banks family?

    Answer: Geoffrey

    From Uncle Phil's Wisdom

  2. From which city does Will come before living with Uncle Phil?

    Answer: Philadelphia

    From Philip "Uncle Phil" Banks

  3. What is Uncle Phil's profession in The Fresh Prince of Bel-Air?

    Answer: Judge

    From Uncle Phil's Wisdom

  4. About how many total episodes were produced during the show's run?

    Answer: 148

    From Will Smith (Fresh Prince character)

  5. What prop does Carlton often use while dancing?

    Answer: A golf club

    From Carlton Banks' Dance Moves

  6. Which song is most associated with Carlton's dance?

    Answer: It's Not Unusual by Tom Jones

    From Carlton Banks' Dance Moves

  7. Uncle Phil has often been cited as one of the best TV what?

    Answer: Dads

    From Philip "Uncle Phil" Banks

  8. In which episode does Uncle Phil confront a pool hustler to defend Will?

    Answer: Banks Shot

    From Uncle Phil's Wisdom

All The Fresh Prince of Bel-Air quizzes