Watchmen Trivia

Every Watchmen trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Watchmen questions and answers

  1. What is the name of the ship piloted by Nite Owl?

    Answer: Archimedes

    From Complex Detective Narratives

  2. What is the name of the newspaper that publishes Rorschach's journal?

    Answer: New Frontiersman

    From The Mysteries of Watchmen

  3. Which character is a billionaire industrialist?

    Answer: Ozymandias

    From Complex Superhero Politics

  4. What year is the alternate history setting of Watchmen?

    Answer: 1985

    From Gritty Detective Chronicles

  5. What is the real name of the character Rorschach?

    Answer: Walter Kovacs

    From Gritty Detective Chronicles

  6. Which character is a former superhero turned businessman?

    Answer: Adrian Veidt

    From Unique Detective Stories

  7. What is the name of the group of heroes in Watchmen?

    Answer: The Minutemen

    From Complex Superhero Politics

  8. What is the name of the masked vigilante who uses gadgets and technology?

    Answer: Nite Owl

    From Gritty Detective Chronicles

All Watchmen quizzes