How to Train Your Dragon Trivia

Every How to Train Your Dragon trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample How to Train Your Dragon questions and answers

  1. In the 2010 film, what is Toothless missing after being shot down?

    Answer: Part of his tail fin

    From Toothless

  2. In the 2010 film, on what island does Hiccup live?

    Answer: Berk

    From Hiccup Horrendous Haddock III

  3. What is the unique feature of the Night Fury, Toothless, that Hiccup helps to fix?

    Answer: His tail fin

    From Night Fury

  4. What is the unique feature of Toothless among other dragons?

    Answer: He is the last of his kind

    From Toothless

  5. In the 2010 film, which dragon does Toothless battle in the finale?

    Answer: The Red Death

    From Toothless

  6. In the 2010 film, what is unusual about Hiccup among the Vikings?

    Answer: He's inventive, not brawny

    From Hiccup Horrendous Haddock III

  7. In the 2010 film, who is Hiccup's father and Berk's chief?

    Answer: Stoick the Vast

    From Hiccup Horrendous Haddock III

  8. What is the color of the Night Fury dragon?

    Answer: Black

    From Night Fury

All How to Train Your Dragon quizzes