The Exorcist Trivia

Every The Exorcist trivia quiz on PopQ: 28 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Exorcist questions and answers

  1. In which city is The Exorcist set?

    Answer: Washington D.C.

    From Iconic Horror Scenes

  2. Who played Father Merrin in The Exorcist (1973)?

    Answer: Max von Sydow

    From Father Merrin

  3. What object does Regan use to communicate with the demon?

    Answer: Ouija board

    From Regan MacNeil

  4. What does Peter do to his face in his classroom in 'Hereditary'?

    Answer: Slams it on his desk

    From Demonic Possession

  5. What is the name of the grandmother in 'Hereditary'?

    Answer: Ellen Leigh

    From Demonic Possession

  6. Which network aired The Exorcist (2016)?

    Answer: Fox

    From Greatest Demonic Possessions

  7. Who plays Father Tomas Ortega in The Exorcist (2016)?

    Answer: Alfonso Herrera

    From Greatest Demonic Possessions

  8. What is the name of the sequel to The Exorcist?

    Answer: Exorcist II: The Heretic

    From Possession and Exorcism

All The Exorcist quizzes