Big Little Lies Trivia

Every Big Little Lies trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Big Little Lies questions and answers

  1. What is the name of Perry and Celeste's therapist in Big Little Lies?

    Answer: Dr. Amanda Reisman

    From Perry Wright

  2. What is the name of Madeline's husband in Big Little Lies?

    Answer: Ed Mackenzie

    From The Town of Monterey

  3. Who created the TV series Big Little Lies?

    Answer: David E. Kelley

    From The Town of Monterey

  4. Who is the father of Jane's son, Ziggy?

    Answer: Perry Wright

    From Complicated Love Triangles

  5. Who is Madeline's husband?

    Answer: Ed Mackenzie

    From Complicated Love Triangles

  6. Which actress won an Emmy for her role in Big Little Lies?

    Answer: Laura Dern

    From Lie Reveals

  7. Which character in Big Little Lies is a successful lawyer?

    Answer: Celeste Wright

    From Monterey, California

  8. In the finale of season 2, what does Celeste do in court?

    Answer: Cross-examines Mary Louise

    From Celeste Wright's Journey

All Big Little Lies quizzes