Star Trek: Discovery Trivia

Every Star Trek: Discovery trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Star Trek: Discovery questions and answers

  1. What is the name of the rebellion fighting against the Terran Empire in the Mirror Universe?

    Answer: The Resistance

    From Mirror Universe

  2. What is the name of the Vulcan ambassador who appears in Michael's flashbacks?

    Answer: Sarek

    From Battle at the Binary Stars

  3. What is Captain Lorca's rank in Star Trek: Discovery Season 1?

    Answer: Captain

    From Captain Gabriel Lorca

  4. Which character is the first officer of the USS Shenzhou?

    Answer: Michael Burnham

    From Battle at the Binary Stars

  5. What is the name of Captain Lorca's ship in Star Trek: Discovery Season 1?

    Answer: USS Discovery

    From Captain Gabriel Lorca

  6. What is the title given to Michael Burnham in the Terran Empire?

    Answer: Captain of the ISS Shenzhou

    From Terran Empire

  7. What is the side effect of using the Spore Drive on Lt. Stamets?

    Answer: Altered personality and memory loss

    From Discovery's Spore Drive

  8. What is the name of Paul Stamets' real-life counterpart, a mycologist?

    Answer: Paul Stamets

    From Paul Stamets and the Mycelial Network

All Star Trek: Discovery quizzes