American Horror Story Trivia

Every American Horror Story trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Horror Story questions and answers

  1. What is the name of the Harmon's daughter in the series?

    Answer: Violet Harmon

    From The Murder House

  2. Who directed the pilot episode of American Horror Story: Murder House?

    Answer: Ryan Murphy

    From The Murder House

  3. In American Horror Story, who is the actress that played the role of Billie Dean Howard?

    Answer: Sarah Paulson

    From The Murder House

  4. Which character is a fashion designer who buys the Hotel Cortez?

    Answer: Will Drake

    From The Hotel Cortez

  5. Which season of American Horror Story features the Murder House?

    Answer: Season 1

    From The Murder House

  6. Who is the actress that played the character Dr. Charlotte Brown in American Horror Story: Asylum?

    Answer: Frances Conroy

    From Briarcliff Manor

  7. Which character is a fashion designer and former lover of The Countess?

    Answer: Will Drake

    From Haunted Hotels

  8. Who is the original builder and owner of the Murder House?

    Answer: Dr. Charles Montgomery

    From Haunted House Tropes

All American Horror Story quizzes