Top Gear Trivia

Every Top Gear trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Gear questions and answers

  1. Who was the first Stig on Top Gear?

    Answer: Perry McCarthy

    From The Stig

  2. Which celebrity revealed the Stig's identity in his autobiography?

    Answer: Perry McCarthy

    From The Stig

  3. What was the last car used in the Star in a Reasonably Priced Car segment?

    Answer: Kia Cee'd

    From Famous Lap Times

  4. Which F1 champion was revealed as the Stig in a joke?

    Answer: Michael Schumacher

    From The Stig

  5. What car did James May attempt to drive to the edge of space?

    Answer: Toyota Hilux

    From The Cars of Top Gear

  6. Who was the first celebrity to top the Star in a Reasonably Priced Car leaderboard?

    Answer: Jay Kay

    From Famous Lap Times

  7. What is the Stig's relation to the show's presenters?

    Answer: Mysterious test driver

    From The Stig

  8. What is the name of the award given to the worst car of the year on Top Gear?

    Answer: The Golden Cock

    From Iconic Cars

All Top Gear quizzes