Comedy Central Trivia

Every Comedy Central trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Comedy Central questions and answers

  1. Who directed the episode Knockoffs where Aubrey Plaza's character first appears in Broad City?

    Answer: Nicholas Jasenovec

    From Aubrey Plaza's Cameos

  2. What is the name of Aubrey Plaza's character in Broad City?

    Answer: Nica

    From Aubrey Plaza's Cameos

  3. What is the name of the letter puppet in Wonder Showzen?

    Answer: Wordsworth

    From Parody and Satire

  4. In which season of Drunk History was the story of the Scopes Trial told?

    Answer: Season 3

    From Hilarious Historical Reenactments

  5. Who are the creators of Broad City, where Aubrey Plaza made a cameo?

    Answer: Ilana Glazer and Abbi Jacobson

    From Aubrey Plaza's Cameos

  6. What is the name of the red puppet in Wonder Showzen?

    Answer: Chauncey

    From Parody and Satire

  7. Who played Nikola Tesla in the Drunk History episode Tesla & Edison?

    Answer: John C. Reilly

    From Hilarious Historical Reenactments

  8. Who played Abraham Lincoln in the Drunk History episode Lincoln?

    Answer: Bob Odenkirk

    From Hilarious Historical Reenactments

All Comedy Central quizzes