You Trivia

Every You trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample You questions and answers

  1. What is the name of the character who is Joe's ex-girlfriend and returns in season 2 of You?

    Answer: Candace Stone

    From Stalkers

  2. Who is Joe's mentor and the original owner of Mooney's bookstore?

    Answer: Mr. Mooney

    From Joe Goldberg's Bookstore

  3. What is the name of the woman Joe becomes obsessed with at the end of season 2?

    Answer: His Neighbor

    From Joe Goldberg's Stalkings

  4. What is the pseudonym Joe uses in season 2?

    Answer: Will Bettelheim

    From Joe Goldberg's Stalkings

  5. In You, what is the name of the character who is Love's twin brother?

    Answer: Forty Quinn

    From Stalkers

  6. In season 3, where do Joe and Love move to start their new life?

    Answer: Madre Linda

    From Joe Goldberg's Bookstore

  7. What is the name of the bookstore where Joe Goldberg works in You?

    Answer: Mooney's

    From Stalkers

  8. In season 1, who does Joe develop an obsession with?

    Answer: Guinevere Beck

    From Joe Goldberg's Bookstore

All You quizzes