Rome Trivia

Every Rome trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rome questions and answers

  1. What is the main theme of Brutal Gladiator Arenas?

    Answer: Gladiatorial combat

    From Brutal Gladiator Arenas

  2. Who is the actor for Julius Caesar?

    Answer: Ciarán Hinds

    From Ancient Rome's Political Intrigues

  3. What is the name of Lucius Vorenus's wife?

    Answer: Niobe

    From Ancient World Politics

  4. What is the name of the slave who becomes Octavian's mistress in Rome?

    Answer: Ireni

    From Roman Political Intrigue

  5. In HBO's Rome, who is the mother of Caesar's child?

    Answer: Servilia

    From Pax Romana

  6. Which city was primarily used for filming?

    Answer: Rome

    From The Life of Gladiators

  7. Who directed The Life of Gladiators in Rome?

    Answer: John Smith

    From The Life of Gladiators

  8. What is the name of Marcus's rival in the series?

    Answer: Lucius

    From Brutal Gladiator Arenas

All Rome quizzes