Impractical Jokers Trivia

Every Impractical Jokers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Impractical Jokers questions and answers

  1. Which Joker has a tattoo of Jaden Smith on his thigh?

    Answer: Brian Quinn

    From Signature Pranks

  2. What is the name of the Jokers' high school?

    Answer: Monsignor Farrell

    From Signature Pranks

  3. Which Joker had to get a tattoo of Jaden Smith?

    Answer: Jaden Smith

    From Outrageous Prank Wars

  4. What is the name of the Jokers' cruise event?

    Answer: Impractical Jokers Cruise

    From The Jokers' Challenges

  5. What network originally aired 'Impractical Jokers'?

    Answer: TruTV

    From The Jokers' Challenges

  6. What is the name of the Jokers' comedy troupe?

    Answer: The Tenderloins

    From The Jokers' Pranks

  7. Who was the first Joker to lose a challenge?

    Answer: Sal Vulcano

    From The Jokers' Pranks

  8. Which Joker was the first to be punished in the series?

    Answer: Joe Gatto

    From Signature Pranks

All Impractical Jokers quizzes