Psycho Trivia

Every Psycho trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Psycho questions and answers

  1. Who directed Psycho (1960)?

    Answer: Alfred Hitchcock

    From Psychological Horror Tropes

  2. Who played Norman Bates in the TV series Bates Motel?

    Answer: Freddie Highmore

    From Norman Bates

  3. What does the psychiatrist reveal about Norman's mother's profession?

    Answer: She was a woman of easy virtue

    From Norman Bates' Mother

  4. What is the name of the motel owned by Norman Bates and his mother?

    Answer: Bates Motel

    From Norman Bates' Mother

  5. Who directed the classic horror film Psycho (1960)?

    Answer: Alfred Hitchcock

    From Norman Bates' Mother

  6. What does Arbogast discover in the Bates house?

    Answer: Mrs. Bates' room

    From Detective Arbogast

  7. Who played Detective Arbogast in Psycho (1960)?

    Answer: Martin Balsam

    From Detective Arbogast

  8. Where does Sam Loomis first appear in Psycho?

    Answer: Hotel room

    From Sam Loomis

All Psycho quizzes