The Boys Trivia

Every The Boys trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Boys questions and answers

  1. What does Queen Maeve reveal to Starlight in Season 2?

    Answer: Homelander's weakness

    From Queen Maeve's Decisions

  2. What physical enhancement does Starlight possess due to her powers?

    Answer: Superhuman strength

    From Starlight's Powers and Abilities

  3. What is Homelander's relationship with Madelyn Stillwell in The Boys?

    Answer: Complicated and obsessive

    From Homelander's Characteristics

  4. Who was the VFX Supervisor for The Boys who won an Emmy?

    Answer: Stephan Fleet

    From Emmy Wins

  5. What is Hughie's father's first name?

    Answer: Hugh

    From Hugh 'Hughie' Campbell

  6. Who said, 'We're not your classic heroes. We're the other guys. The guys who get sh*t done.'?

    Answer: Billy Butcher

    From Memorable Quotes

  7. What temporary power does Hughie gain after injecting Compound V?

    Answer: Teleportation

    From Hugh 'Hughie' Campbell

  8. Which group is Mother's Milk a part of?

    Answer: The Boys

    From Mother's Milk's Family

All The Boys quizzes