My Little Pony Trivia

Every My Little Pony trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample My Little Pony questions and answers

  1. Which character is known for their creativity?

    Answer: Izzy Moonbow

    From Friendship and Magic

  2. What is Sunny's main goal in the game?

    Answer: Restore harmony

    From Friendship and Magic

  3. Who represents the Element of Honesty in My Little Pony?

    Answer: Applejack

    From The Elements of Harmony

  4. What is the name of Twilight Sparkle's castle?

    Answer: The Castle of Friendship

    From Twilight Sparkle

  5. What is the name of Twilight Sparkle's dragon assistant?

    Answer: Spike

    From Twilight Sparkle

  6. Who has a cutie mark of a treble clef and eighth note?

    Answer: Octavia Melody

    From Cutie Marks

  7. What is the shape of Rarity's cutie mark?

    Answer: Three diamonds

    From Cutie Marks

  8. Which pony has a cutie mark of three balloons?

    Answer: Pinkie Pie

    From Ponies and Their Cutie Marks

All My Little Pony quizzes