South Park Trivia

Every South Park trivia quiz on PopQ: 32 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample South Park questions and answers

  1. In which episode does Kyle use his intelligence to help Stan understand Facebook?

    Answer: You Have 0 Friends

    From Kyle Broflovski's Intelligence

  2. What is the color of Mr. Mackey's tie in South Park?

    Answer: Red

    From Mr. Mackey's Advice

  3. Which character does Kyle often use his intelligence to counter in South Park?

    Answer: Eric Cartman

    From Kyle Broflovski's Intelligence

  4. In Medicinal Fried Chicken, what business does Randy start?

    Answer: KFC Franchise

    From Randy Marsh's Jobs

  5. What is Mr. Mackey's catchphrase in South Park?

    Answer: M'kay

    From Mr. Mackey's Advice

  6. What is Mr. Mackey's profession in South Park?

    Answer: School Counselor

    From Mr. Mackey's Catchphrases

  7. In Creme Fraiche, what cooking show does Randy become obsessed with?

    Answer: Food Network

    From Randy Marsh's Antics

  8. What is the name of the local park where the boys often play?

    Answer: Stark's Pond

    From Town of South Park

All South Park quizzes