Friday Night Lights Trivia

Every Friday Night Lights trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friday Night Lights questions and answers

  1. What is the name of Tim Riggins' brother in Friday Night Lights?

    Answer: Billy Riggins

    From Football Culture in Texas

  2. Which actor played Coach Eric Taylor in Friday Night Lights?

    Answer: Kyle Chandler

    From Football Culture in Texas

  3. Who replaced Jason Street as the Dillon Panthers' quarterback?

    Answer: Matt Saracen

    From The Dillon Panthers

  4. What is the name of Coach Taylor's wife in the series?

    Answer: Tami Taylor

    From Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose

  5. What is Coach Taylor's famous mantra?

    Answer: Clear eyes, full hearts, can't lose

    From Coach Eric Taylor's Leadership

  6. In the series finale, where does Coach Taylor end up coaching?

    Answer: Philadelphia

    From Coach Eric Taylor

  7. Who does Tyra Collette start dating in season 2?

    Answer: Landry Clarke

    From Football Culture

  8. What is the name of the book that inspired the Friday Night Lights TV series?

    Answer: Friday Night Lights: A Town, a Team, and a Dream

    From High School Football

All Friday Night Lights quizzes