Luther Trivia

Every Luther trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Luther questions and answers

  1. What is Alice Morgan's profession?

    Answer: Physicist

    From Intense Criminal Pursuits

  2. What is Luther's attitude towards traditional profiling methods?

    Answer: Skeptical

    From Criminal Profiling Tactics

  3. Which character often assists Luther with criminal profiling?

    Answer: Alice Morgan

    From Criminal Profiling Tactics

  4. Who plays the role of Alice Morgan in Luther?

    Answer: Ruth Wilson

    From Detective John Luther

  5. What is Luther's profession?

    Answer: Detective Chief Inspector

    From Village Crime Unveiled

  6. What is the name of the serial killer in the first episode of Luther?

    Answer: Henry Madsen

    From Detective John Luther

  7. What is the name of the killer in Season 3?

    Answer: Tom Marwood

    From Intense Criminal Pursuits

  8. What is Luther's profession?

    Answer: Detective

    From Intense Criminal Pursuits

All Luther quizzes